vrijdag 26 april 2013

Deze namiddag konden we 2 lesuren werken voor de blog. Terwijl 2 groepjes hun interview voor volgende week aan het voorbereiden waren, konden anderen hun "Wist-je-datjes" opzoeken en doormailen.

Ondertussen gingen er ook 3 groepen met de tablets aan de slag.
Maxime, Siebe en Sander gingen langs in het reptielenlokaal. Zij trokken foto's van de slangen. Of ze de slangen daadwerkelijk hebben durven vasthouden, zal je merken aan de foto's. We zijn dan ook heel benieuwd naar hun verslagje.

Ochine, Axelle en Elisa konden eindelijk de puppy's gaan filmen. Nu staat hen een moeilijke opdracht te wachten: al hun gelach er uit knippen, maar ook alle stukjes er uit halen waarbij ze vergaten dat ze aan het filmen waren (totaal onder de indruk van de puppy's...). Veel succes hierbij!

Als laatste groepje konden Emmeline, Seppe en Pedro op bezoek bij de konijnen. Hier had een moertje net jongen geworpen. De leerlingen slaagden erin om foto's te nemen van de jongen zonder de moeder bang te maken. Dikke pluim!!

We verwachten de groepjes volgende week tijdens de middagpauze in de computerklas om hun opdrachten af te werken... Maar met hun motivatie zal dit wel geen probleem zijn!

Dank je wel ook aan de anderen voor de talrijke mails die we mogen ontvangen met nieuwe dingen voor de blog. Woensdagnamiddag konden we de mails amper bijhouden! Jullie enthousiasme stimuleert ons, leerkrachten, alvast ook om een extra uitstapje te plannen naar een dierenarts. Proficiat aan alle bloggers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie !